Ultrahuis bouwt uw houten droomhuis!

Ultrahuis bouwt een houten droomhuis naar uw specifieke wensen in Nederland of een andere willekeurige plek in Europa. Onze massief houten huizen, met een minimum houtdikte van 24 cm, garanderen optimale isolatie, klimaat bestendigheid en een knusse sfeer. Bovendien vergen onze huizen geen onderhoud. Het standaard huis kunnen wij in 8 weken sleutelklaar aan u opleveren!

Ultrahuis kan huizen leveren in allerlei maten variërend van een vakantiehuisje tot een compleet landhuis.

Het standaard huis is 9 x 13 meter, met een vloeroppervlakte van bijna 300 m². Eventueel kunt u dit uitbreiden met een kelder of garage. Zelfs een dubbele garage behoort tot de mogelijkheden. De totale vloeroppervlakte wordt dan inclusief kelder en garage ruim 500 m²!

Wij kunnen dit huis ook verdelen in twee onder één kap, dit biedt budgettair zeer grote voordelen!

Het standaardhuis wordt in een tijdsbestek van ongeveer 8 weken neergezet, inclusief een gemetselde open haard. De badkamer en keuken kunt u naar eigen smaak inrichten en plaatsen. Voor de bouw van een kelder c.q. garage moet u wel maximaal 2 maanden extra rekenen.

Onze ambachtslieden kunnen werkelijk met hout toveren!

Ultrahuis gebruikt alleen hoogwaardige houtsoorten, zoals Noord Europees grenen en eikenhout. De gedroogde boomstammen worden op de bouwplaats ontschorst en verder bewerkt. (meer)

Het standaard type huis bevat ongeveer 95m3 hout. Dit zijn 3 vrachtwagens plus trailer volgeladen met boomstammen! Dit kan voor het landhuis van ruim 30m breed oplopen tot 250m3 hout! Ter uwer informatie: Voor elke gekapte boom worden twee bomen terug geplant.

Raamkozijnen kunnen op uw verzoek ook in eikenhout gemaakt worden. Uiteraard gebruiken wij overal dubbel glas. Uiteraard houdt Ultrahuis volledig rekening met uw wensen. Samen met onze architect maken wij voor ieder huis een specifieke eigen tekening. Omdat iedereen zijn of haar huis een andere inrichting wil geven, volgen wij hier de wensen van de opdrachtgever. (meer)

Onze architect maakt van ieder huis een aparte tekening, gebaseerd op uw wensen en het beschikbare budget. Uiteraard houden wij ons aan alle officiële bouweisen van het Nederlandse bouwbesluit.

Wanneer uw belangstelling voor hout groot is, kunt u besluiten ook de plafonds, wanden en vloeren van hout te laten maken. Wanneer al het hout u teveel van het goede is, kunt u besluiten om bepaalde gedeelten met gipsplaat te bekleden of om te stuken. Ook steenstrips, verf en tegels zijn mogelijk.

Een kelder kan ongeveer één meter boven de grond uitsteken, zodat het plaatsen van kelderramen mogelijk is. Ook een combinatie van kelder en eventueel een dubbele garage is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij bouwen uw huis in ieder gewenst model en indeling!

Het standaard dak wordt gemaakt van gekloofd en speciaal geïmpregneerd hout. Deze specifieke methode wordt door bergbewoners al honderden jaren toegepast en is gegarandeerd 50 jaar waterdicht. Maar ook dakpannen of zelfs een rieten dak behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor kunnen wij een aparte offerte uitbrengen. Tussen de dakbedekking en het dakbeschot is een ruime isolatie van minerale wol.

Op ons kantoor staan meerdere maquettes en is een hoekopstelling nagebouwd zodat u precies kunt zien hoe een houten huis gebouwd wordt! Wilt u onze maquettes bekijken en een uitgebreide uitleg krijgen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Contact
Neem rechtstreeks contact met ons op.

Modellen
Bekijk verschillende modellen.

Foto's
Foto's van huizen, bouwmethodes e.d.

Uw wensen
Maak hier uw wensen bekend en stel vragen

Print deze pagina
Printergeschikte versie

Mail deze pagina
Vertel een vriend(in) over Ultrahuis.

Favorieten
Voeg deze pagina toe aan uw favorieten!

Home
Terug naar de voorpagina.

 


Voor iedere klant kunnen wij een levensechte maquette op schaal 1:50 laten maken, alsmede een origineel olieverf schilderij!

Vóór de bouw, kunt u dus uw vrienden en familie uw toekomstige droomhuis laten zien!

Lees verder


Nieuw: TuinkioskNieuw in ons assortiment is de tuinkiosk: Lekker buiten eten, ook als het regent!

(c) Copyright Ultrahuis 2004 - 2009 info@ultrahuis.nl