Mogelijke modellen van houten huizen

Onze massief houten huizen zijn in allerlei afmetingen leverbaar, van vakantiehuisje tot en met een huis van meer dan 35 meter breed. Huizen met standaard een origineel houten dak of naar keuze een pannendak of zelfs een rieten kap!

Wij hebben één huis tot ons standaardhuis gekozen: het huis van 9 x 13 meter zoals onze maquette, gebouwd van een rechte balk, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. De binnenzijde kunnen wij naar keuze afwerken: alles in de originele balken laten, of een betimmering van kleinere planken.

Ook het aanbrengen van gipsplaat en een stuclaag is mogelijk. Tussen de balken op het plafond kunt u, naar keuze, ook eventueel stucwerk aan laten brengen. Dit huis heeft dubbele balkons met originele balustraden aan beide zijden, alsmede een balustrade rondom het gehele huis. Deuren, ramen, indeling etc zijn voornamelijk door u te bepalen. Het huis is groot genoeg om een combinatie van wonen en werken te realiseren. De nuttige vloeroppervlakte is bijna 300 m2! Kelder en/of (dubbele) garage is tegen meerprijs leverbaar. U vergroot uw huis dan met bijna 200 m2.

De bouwtijd op zandgrond van dit huis is ongeveer 8 weken, exclusief de kelder. Voor de kelder moet u rekening houden met een bouwtijd van ongeveer 2 tot 8 weken.

Het twee onder een kap huis is 16 x 9 meter, verdeeld in twee keer 8 x 9 meter. Ook eventueel uit te breiden met een kelder en/of garage. Budgetair is dit een zeer aantrekkelijke optie, terwijl u toch een ruim huis tot uw beschikking heeft. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden. Omdat dit een eigen ontwerp is, zijn hiervan nog geen foto's beschikbaar.

Het landhuis op de foto heeft een formaat van 30 x 15 meter! De bouwtijd van dit zeer bewerkelijk huis bedraagt ongeveer 7 maanden. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt: kelder, zwembad, sauna, fitness-ruimte etc etc is allemaal mogelijk.

Volgend onderwerp
Naar boven
Contact
(c) Copyright Ultrahuis 2004 - 2009