Wij maken uw houten huis volgens uw wensen!

Omdat iedereen andere ideeŽn heeft over de indeling van een eigen huis, volgen wij hier alle wensen van de koper. Dit houdt in dat u zelf het formaat kunt bepalen, maar uiteraard ook, geheel naar eigen wens, de indeling mag bepalen.

Wilt u bijvoorbeeld een huis met op de begane grond een ruime woonkamer van 9 x 6 meter alsmede een praktijkruimte? Dit kan: u maakt een indeling en onze architect maakt speciaal voor u een eigen plattegrond.

Natuurlijk hebben wij ook standaard indelingen, ook hieruit kunt u een ontwerp kiezen of aanpassen. Meerdere toiletten en/of badkamers of een extra ruimte voor een sauna? Dit behoort tot de mogelijkheden.

In ieder huis kunnen wij een open haard voor u metselen. Ook hierin kan uw smaak verschillen. Wij bouwen dan de open haard volgens uw wensen. Ook tijdens de bouw zijn nog kleine aanpassingen mogelijk!

Ook de bouw van een kelderruimte en/of garage behoort tot de mogelijkheden. Zelfs een dubbele garage is mogelijk. Het maximum formaat van de kelder, afhankelijk van de bouwvergunning in uw gemeente, is ongeveer 1,5 meter groter dan uw huis. U kunt uiteindelijk zelf bepalen hoeveel verschillende ruimten u in de kelder wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld denken aan een hobbykamer of ruimte voor wasmachine en droger.

Vraag in een persoonlijk gesprek naar de mogelijkheden die wij hebben om uw wensen te kunnen uitvoeren.

Volgend onderwerp
Naar boven
Contact(c) Copyright Ultrahuis 2004 - 2009